torsdag 9 oktober 2008

Once upon a time

Dagens tema på P3 verkar vara att ge mig flashback efter flashback, nostalginivåerna här hemma är just nu uppe och snuddar vid världsrekord.
Först spelar de Rough Boy med ZZ Top som genast fick mig att springa och leta upp mina Power Ballads-skivor och minnas högstadietiden och början på gymnasiet. Minns att jag låg och plågade mig själv med dessa skivor när en pojkvän på gymnasiet gjort slut, av nån anledning kopplade jag samman honom med den musiken (ett svagt minne säger att han spelade Metallica-intron på gitarr för mig). Så här i efterhand tror jag bara att jag sörjde honom för att han var ett år äldre och det var ju såå häftigt att vara tillsammans med en från årskursen över. Hmm.
Flashback numero två kom en stund senare när de spelade Today med Smashing Pumpkins. Gymnasiet även här, men desto trevligare minnen från Gänget med stort G. Jonas och Christian om ni läser detta, vi måste träffas snart... saknar er!
Nu ska jag njuta lite av Scorpions, Skid Row, Bon Jovi och de andra grabbarna. Vill ni lyssna på min nostalgimusik kan ni titta under våran hårdrockshund.

4 kommentarer:

C

Today...Fick lite nostalgi av din nostalgi... när ska vi ses? ska vi kommer ner eller ska du komma upp?
Folköl, S.P, och lakritsshot...

Bilder bland annat

Jag kommer upp! Vi får bestämma nåt, hör av mig på FB!

J

Oj oj! Fina svunna tider. Lyssnar SP nu.

Jag och C lagar till en höstig svampsoppa och väntar dig snart här uppe. Så kul vi kommer ha!

Bilder bland annat

Lovely! :)