onsdag 8 oktober 2008

Idag

Ingen energi nånstans idag och det lilla som eventuellt finns kvar sitter definitivt inte kvar i huvudet. När jag skulle använda den redan inkopplade stavmixern förut började jag smart nog med att dra ut den. Utan någon som helst tanke på vad jag gjorde försökte jag sedan passa ihop kontakten med understycket till mixern. Jag vet inte, det börjar gå utför.
Ikväll är det valpkurs, har vi tur kommer vi hem med samma hund som vi åkte dit med.

4 kommentarer:

Jannicke

Hej Karin!

Kul att hitta hit, även om det inte var så lätt nu när du bytt efternamn och så (jo, det var antagligen ett tag sedan också, men jag är tydligen lite sen av mig).
Gillar dina foton skarpt. :) Kul att du gillar att sysselsätta dig med samma saker som jag ... även om det jag gör mest kan liknas vid ett intresse än något inkomstbringande.
Jag lägger till en länk till dig på min "blogg" om du inte misstycker.

Hoppas allt är fint annars!

/Jannicke

Bilder bland annat

Jannicke som i Johansson? Vad kul! Hur är det med dig nu för tiden? Och tack, tack för komplimangen! :)

Jannicke

Densamme. :)

Det är bara fint, tack. Har nyligen listat ut vad jag vill bli så pluggar för fullt som du kanske såg på min något provisoriska sida. Har en liten snart femårig tjej också som heter Wilda, en trevlig liten varelse ... för det mesta i alla fall.

Kul att du bor i just Halmstad! Min föredetta pojkvän och numer en av mina bättre vänner är bosatt där så jag har varit där ett par gånger. Det är väldigt platt ... mitt första och fortfarande mest bestående intryck av den staden. Dock har jag missat havet hittills så det är min största ambition vid nästa besök.

Såg att du hade en liten hund också, fin sak. :) Jag funderade länge på att skaffa mig en, men jag bestämde vid närmare eftertanke att jag inte är någon hundmänniska ... kan ha med rädslan att göra.

Allt gott!

Bilder bland annat

Fem år, stor tjej minsann!
Kul att du är här ibland, hör av dig nästa gång så kanske vi kan träffas.