måndag 27 oktober 2008

Nu är det kört

Nu kommer det hända, nu kommer jag snart stå där med trimbord, fönar, saxar och kammar till förbannelse. Inte för att jag har något större behov av det, utan för det är så det ska vara. Jag har blivit biten av utställningsflugan.
Igår var det premiär för Hedda, eller rättare sagt Kopparbos Inger d'Cal, att ta sitt första vänstervarv. Inte fick hon något stöd från mig heller, jag stod vid sidan av och skakade av nervositet, nej det var en ny bekanskap som förbarmade sig över mina nerver och ställde upp som "handler" (se, jag kan redan svänga mig med termer).
Och så bra det gick! Min lilla donna blev "Bäst i Ras" i sin grupp och jag blev stoltast i hallen (när jag till slut fick förklarat för mig vad den rosa rosetten betydde, innan hade jag ju ingen jäkla aning om hur det gått).
Så, nu kanske vi hamnar där, jag och min man. Vi kuskar land och rike runt med vårat trimbord (att en Fransk Bulldogg inte behöver trimmas spelar ingen roll) och ställer ut vårat underverk. När jag försiktigt tog upp mina framtidsvisioner med min man klargjorde han att om vi på något som helst vis närmar oss ett sådant beteende tar han hunden och sticker. Så nu vet jag det.

ps. Ni som bröt er in i vårat vindsutrymme förtjänar ett bowlingklot (plus käglor) uppkört där solen aldrig skiner.
0 kommentarer: