måndag 16 juni 2008

Hela vekar

Ett problem jag har är att jag har väldigt svårt för saker som inte ser bra ut. Har den funktion men inte form åker den längst in garderoben och glöms oftast bort. Form utan funktion får däremot gärna vara framme, till och med på hedersplats.
Detta har bidragit till att antal myskvällar med levande ljus är ganska begränsade i det här hemmet. Halvt nedbrunna ljusstakar är ju nämligen fantastiskt fult (in my humble opinion). På sin höjd har vi små lyktor med värmeljus i, eftersom de döljs ganska väl i släckt tillstånd. Men våra vackra ljusstakar, de får klara sig utan eld och värme.
Jag har flera svåra problem, men man kan ju ta lite i taget. :)4 kommentarer:

Anna

Men... Kan du inte ta fram ljus som du tänder & sen när du blåser ut dem så kan du byta ljusen? Myskvällar med levande ljus är ju hela poängen med hösten! :-)

Karin Froom

Men vad du skulle vara förnuftig då. ;) Ja, jag får väl fundera på det sen när regnstormarna börjar anlända. :)

Ulrika

Haha..Jag hade tänkt skriva precis som "anna"..men då hon gjort det redan o du svarat på det så är det väl onödigt att jag upprepar det igen :)Jag tycker själv förövrigt att det är lite mysigt med "halva ljus".. :)

Karin Froom

Haha, ok... jag kapitulerar! Jag ska hädanefter ha extraljus hemma att byta med. Så får jag också uppleva lite hösmys. :D