tisdag 17 juni 2008

Droppar

Jag hänger inte med i det här västkustvädret, efter 1,5 år på den här sidan landet har jag fortfarande inte vant mig. Helt plötsligt öppnar sig himlen och regnet öser ner, men knappt har man hunnit sätta på en film för lite innemys innan solen börjar stråla igen och planerna havereras. Är det soligt ute går det nämligen inte att titta på film inne, jag har nån psykisk spärr som ger mig fruktansvärt dåligt samvete i fall jag ger det ett försök. Soligt väder är lika med utomhus, så är det bara. Jag skyller på min uppfostran.
Jag har alltså väldigt svårt att komma till ro dessa dagar, när vädret verkar lida av svår personlighetsklyvning.
Men nu har det i alla fall regnat i två timmar, jag har dragit på mig höstsockorna (storlek gigantus) och utmanar nu mig själv att stanna inne och jobba hela dagen, utan dåligt samvete. Sol eller ingen sol, här ska jobbas.

1 kommentarer:

bim hd

Hm, jag sitter inne - under täcket!!! Nä, jag är frisk (om man kan räkna det så ;)) och tasar runt i strumpor, mjukisbyxor, top och fleecejacka... Täcket följer mig inte genom huset, men här just nu är det överdraget... Alltså, det ÄR midsommar vilken dag som helst nu!!!
Just nu försöker solen skina - men det är inte direkt varmt... suck...
Må så grankott... ngn som lekt med foton på flickr idag... kände inte igen mig ;)