tisdag 15 september 2009

Karin Froom Photography

Nu äntligen är hösten här (jo, faktiskt) och hemsidan har kommit på plats. Även en ny blogg kommer att dyka upp, så håll ögonen öppna efter den också.

Till dess kan ni besöka hemsidan här!

:)


3 kommentarer:

Eva

Vilken underbar sida! Vem är det som har gjort den? Bilderna är också fantastiska! Jag läser många bröllopsbloggar och tycker det är ganska sällan man hittar bilder som känns "nya", men hos dig såg jag flera stycken. Väldigt roligt med telefonen på kontakt-sidan också. =)
Skulle jag, som jobbar med informationsarkitektur och webbdesign, ha någon åsikt om något så är det att jag nog skulle ha skrivit "enter" istället för "hemsida" på allra första startsidan, då det är en mer vedertagen signal för var man ska trycka när man vill vidare. Likaså hade jag inte skrivit "kunder" utan kanske "logga in" i menyn nere till höger. Jag trodde att jag under "kunder" skulle hitta exempel på folk som varit kunder hos dig. Sen tänkte jag även på att man när man tittar på bilder i ett album måste klicka tillbaka till startsidan för bilder för att kunna bläddra till ett nytt album. Det vore fiffigt om man bara kunde klicka vidare till nästa album från det album man är i. Sist men inte minst så skulle jag råda dig till att vara observant på att albumet "barn" är väldigt dolt. Kolla in din statistik och se ifall folk hittar det, för det finns en risk att man inte observerar att det står "more" på knappen under. (den är så fin att den mer ser ut som dekoration. =) Kunde du se till att knappen antingen blev tydligare eller att alla dina album syns på en gång (bästa lösningen, tycker jag) så tror jag du hade fått bättre exponering av dina bilder. Men det här är ju helt och hållet mina personliga åsikter och inget du ska lägga någon vikt vid om du inte tycker det låter vettigt. Sidan är helt underbar, precis så som den är nu! =)

Bilder bland annat

Eva, tack så jättemycket!! Ovärderlig hjälp som jag är jätteglad att du tog dig tid att skriva ner!
Det är en färdig template jag har köpt (programmeringskunskaperna är inte de bästa) så ändingsmöjligheterna är begränsade. Men jag ska se vad jag kan göra (har fler saker som jag vill ändra på).
Återigen, tack!

Eva

Vad roligt att du uppskattade mina kommentarer! =) Bara roligt att kunna vara till hjälp. =) Du är jättevälkommen att höra av dig om det är något jag skulle kunna hjälpa dig med som du inte får rätt på (på tex eva@kronfalt.se)