torsdag 20 november 2008

Blåsig promenad i Tylösand6 kommentarer:

anna

härligt ändå! testa att bada när det blåser så, det är en upplevelse! och fina fina frallan, hur gör du för att få bilden så skarp när hon rör sig, våra bilder på Bernie blir mest bara...sudd....frallasudd!

Bilder bland annat

Bada när det blåser gör jag gärna, men att bada när det blåser i november not so very much. :D Lovar dock att testa till sommaren.
Hedda satt riktigt still på den där bilden, så det var inte så svårt. Annars får man se till att ha bra ljusförhållanden så man kan ha riktigt kort slutartid. Ska man vara riktigt avancerad så får man följa med med kameran i rörelsen, fast då ska man helst ha stativ.
Fina Bernie hade också varit på stranden såg jag, var det lika populärt som här? Hedda har nog aldrig haft så kul (hundstranden var en fis i rymden som jämförelse).

anna

man kan ju hoppa från den södra udden där och åka med strömmen som en torktumlare in till bryggan, hur coolt som helst, testa! jag testar det där med bländare/slutartid och förhållandena för fullt, svårt! och ja, bernie älskar havet, och lååånga sandstränder, men blir det djupt snabbt är han en riktig fegis!

Bilder bland annat

Men det där lät ju bara livsfarligt. :D Har testat nåt liknande på semester i Spanien. Först slogs man omkull av vågorna, sögs ut av strömmen och sen in igen med nästföljande våg. Quite a workout.

anna

ja det var som att bada i en torktumlare! skithäftigt! vi gjorde det med livräddarskolan, och hade våtdräkt och hjälm på oss, räknade till sjunde vågen och sen hoppade man! grymt!

Bilder bland annat

Haha, låter som du hittat din kallelse då, rädda livet på någon samtidigt som man får en sjujäkla åktur. :D