fredag 28 mars 2008

Lindrande musik

Nehej, scannern ville aldrig finna sig till rätta hos min kära iMac. Inte förrens jag testade att installera den på min mans Pc funkade det. Vansinnig var en lindrig beskrivning av mitt upplösningstillstånd då.
Om en negativ- och diascanner ska vara kompatibel med Mac, betyder det då inte att den ska vara..... kompatibel med Mac?

Blir lite upprörd av att bara skriva det här, så jag behöver lugna ner mig lite. Vad bättre då än lite musik? Tänkte bjuda på världens vackraste låt. Planen var till och med att vi skulle ha den här som ingångslåt på vårat bröllop, tyvärr gick det i stöpet eftersom vi envisades med att gifta oss utomhus med utsikt över havet. Ingen musik alls alltså förutom vinden, vågorna och mannens skönsång.

Nåja, här kommer den, Penguin Café Orchestra - Perpetuum Mobile. Pluspoäng till den som nämner den underbara, fantastiska film som låten varit med i.

1 kommentarer:

anna

tack!

ja du scanners...fast min är ute på vift...beställde en för snart 4 veckor sen, fick avier att den var på ica, men där fanns ingen, fler avier och fick ett paket - med en sladd, ringde och klagade och fick reda på att min scanner fanns i danmark men skulle komma dagen efter...efter en vecka hade den fortfarande inte kommit, nu är de spårlöst borta och de lovat skicka en ny...bäst för dom det eftersom jag förbetalt skiten..gahh!