tisdag 22 september 2009

karinfroom.se/blog

Så där ja, till slut lyckades jag. Nu finns även bloggen där den ska och det är där jag kommer att fortsätta hädanefter. Vi ses där!


tisdag 15 september 2009

Karin Froom Photography

Nu äntligen är hösten här (jo, faktiskt) och hemsidan har kommit på plats. Även en ny blogg kommer att dyka upp, så håll ögonen öppna efter den också.

Till dess kan ni besöka hemsidan här!

:)


fredag 3 april 2009

Förlåt

Nu var det skamligt länge sedan jag skrev ett inlägg, och tyvärr dröjer det innan det kommer fler. All tid går till att ordna med de förändringar som kommer att ske framöver, så bloggen kommer att få stå i skymundan.
I höst däremot, då kommer det att hända grejer. Förhoppningsvis vill ni hänga med då, så när löven börjar bli lite småröda kan ni titta in här igen, för då börjar nya äventyr.

Lämnar er med lite bilder från dagen, soliga sådana.













tisdag 3 mars 2009

Världens vackraste

En helt fantastisk utställning ska ut på vägarna igen, denna gång till Brasilien. Har du lyckats att missa den går den att se på lite närmare håll än så, nämligen här: ashesandsnow.org

Utställningen består inte enbart av bilder, utan även film

lördag 21 februari 2009

Pausmusik

Den här skivan går på repeat här hemma just nu, världens bästa Moto Boy!
I eftermiddag kommer ett riktigt inlägg.

måndag 9 februari 2009

Under min researchande, grävande, efterforskande frånvaro

Bästa bloggen just nu

torsdag 5 februari 2009

Utmaning

Jag fick denna utmaning av Mette:

  • Gå in i mappen mina bilder
  • Gå till den sjätte mappen och välj sedan den sjätte bilden i den aktuella mappen
  • Släng upp bilden på bloggen och skriv något om den
  • Utmana sex andra personer och länka till dem, samt tala om för dem att dom är utmanade
Det blev den här bilden;



Den är tagen i en av mina favoritskogar hemma hos mamma och pappa och var en del av min research inför ett projekt på min utbildning. Det var nog där nånstans som min lärare insåg att jag kände mer passion för fotograferandet än för grafisk design. Jag fattade det dock inte förrens jag slutat utbildningen, även fast alla resterande projekt var mer eller mindre fotobaserade.
Men jag är jätteglad för min BA i grafisk design, vet att jag har och kommer att ha stor, stor nytta av den.

Nu har jag sett den här utmaningen på så många ställen, så jag vet inte om det finns nån kvar som inte gjort den. Om du inte har, kör i vind och let me know!

onsdag 4 februari 2009

Idag är ingen vanlig dag....

måndag 2 februari 2009

Med sanden mellan tårna

1 1/2 år tog det oss att framkalla bilder från vår resa till Mauritius, jag antar att vi ville dra ut på ögonblicket så lång tid som möjligt.
Men nu kom vi fram till att det var dags. Vi hade nästan glömt bort den underbara sanden, nästan glömt bort vår härliga strand (jag säger vår, eftersom det i stort sett bara var vi som var där. Alla andra valde att ligga som packade sillar framför hotellet på andra sidan udden), nästan glömt bort världens bästa passionsfruktsmousse.
Men nu har vi dem här hemma, bevisen för att vi faktiskt var där. Så här såg vårat liv ut, sett genom en mauritisk engångskamera.











fredag 30 januari 2009

Så här på fredagskvällen...

Det här måste vara den coolaste tårtan (ja, det är en tårta!) jag någonsin sett. Rubiks kub, Mario och Garbage Pail Kids (minns ni dom?) i ett, kan det bli bättre?!

torsdag 29 januari 2009

She's alive!

Ja, jag lever. Men bara nästan. Dagarna är fyllda av research, pappersarbete, förberedelser, inköp, försäljning och allt annat mellan himmel och jord. Jag är medveten om att det inte är lika spännande för er som för mig (det är med största sannolikhet komplett dödstrist för er), men jag hoppas att ni också kommer att kunna glädjas av det, så småningom.
Skriver jag ett inlägg kan jag ju lika gärna slänga med en bild, men eftersom jag sällan lämnar skrivbordet för tillfället så blir det inte mer spännande en en titt utanför fönstret. Lucky you. ;)
Men det kommer bli ändring, hav tålamod!
(För att lättare hålla koll på nya inlägg rekommenderar jag att följa bloggen med hjälp av Bloglovin, länk finns uppe till höger)


måndag 26 januari 2009

Fler timmar sökes

Det finns tyvärr inte mycket tid kvar till bloggen just nu, hela dagarna går till att planera och fundera över en hel del förändringar som kommer att ske med mitt företag.
Hemskt ledsen för detta, men jag ska försöka att hålla den hyffsat uppdaterad i alla fall.

söndag 25 januari 2009

365 - 25

lördag 24 januari 2009

365 - 24

fredag 23 januari 2009

365 - 23 (upp och ner bland dynerna)

torsdag 22 januari 2009

Hemmets bästa filt



En notis

Jag vill ha vår. Jag vill ha grönska. Nu!

onsdag 21 januari 2009

Lite inspiration

Jag funderar på att ge mig på porträttfotografering. För att riktigt kunna få till den rätta känslan studerar jag dessa bilder.
Jag lovar.

365 - 21

Näe, ingen bild. Jag är sjuk, så som bara jag kan vara. Jag återkommer när jag lyckats släpa mig upp från dödsbädden.

När jag blir stor

Om jag nångång börjar tveka på om jag har valt rätt väg här i livet eller bara behöver ett miljöombyte, då ska jag börja jobba med tvål. Jepp, tvål.
Inte för att jag är en så värst skitig människa (även fast jag glatt erkänner att lite skit är skoj), utan för att de som skriver texterna på förpackningarna verkar få intaga så ruskigt roliga substanser under arbetstid.
Så här stod det på en flaska som vi har haft den äran att ha här hemma:

"En modern, läcker tvål, designad och trendig, skapad inte bara för att uppfylla din huds behov utan också berika din själ. Den har en förtjusande, självständig doft som kommer att skänka dig lycka, fräschör och glädje varje dag i ditt liv. pH-balanserad."

Tänk, under ett par månader så fick vi dagligen våran själ berikad av denna fantastiska produkt. Nu när den är slut är vi nog dock dömda till undergång.

tisdag 20 januari 2009

365 - 20 (apelsinerna anfaller)

Ok, det kanske inte framgår så överdrivet bra på denna bild, men jag kan lova, vi har världens största apelsiner här hemma just nu.
Finanskrisen är fixad, matkontot kommer stå på noll, nu har vi mat för ett halvår framåt!

måndag 19 januari 2009

365 - 19

Dagens utflyktsmål

Bland det bästa med att ha hund är att man omöjligt kan fastna framför datorn hela dagen. Man måste ut och rasta, springa och underhålla, så varför inte göra det på lite roligare ställen än strax utanför huset.

söndag 18 januari 2009

365 - 18

Ungefär det enda jag har gjort idag är suttit vid datorn, researchat och pluggat. Föga spännande för omvärlden.


Har hela Sverige tråkigt?

Fantasin verkar ha tagit slut, kanske lusten likaså. När mörkret sprider sig över landet, vädret är grått och trist och man inte vet vad man ska ta sig till, då vänder man sig tydligen till Google. För nu är det nämligen ett antal personer som har hittat till min blogg genom att söka på "saker att göra en söndag". Jag vet inte, men jag hopppas att de finner lite inspiration genom att titta på våran Heddas äventyr.

lördag 17 januari 2009

365 - 17

Snart så...

Som ni kanske minns skrev jag för ett tag sedan att jag skulle sy en kameraväska. Nu är det mesta av materialet inhandlat, jag väntar bara på leverans av innertyget. Sen är det dags för skaparkraft, skaparlust, men framför allt, blod, svett och tårar.



fredag 16 januari 2009

365 - 16

torsdag 15 januari 2009

365 - 15

En frallaskugga